Voorbeelden

De CC Reader is onze online vertaling van een magazine. Het is zeer flexibel dus je kunt er alle kanten mee op. Verbaas ons met jouw toepassing; van online magazine tot digitale brochure. Van event app tot digitaal jaarverslag of…

Online magazine

CC Reader is uitermate geschikt voor het maken van een online magazine. Binnen één reader kun je makkelijk meerdere edities aan maken. Als bezoeker kun je een gepersonaliseerde PDF maken van je favoriete artikelen. Die kun je dan meteen downloaden of printen.

Digitaal jaarverslag

Lange lappen tekst zijn voor de CC Reader geen probleem. Door de slimme vormgeving blijft het lekker leesbaar. Het plaatsen van infographics, grafieken en tabellen kan in een handomdraai. Het is natuurlijk ook mogelijk om je jaarverslag te verrijken met video’s.

Event app

Mobiele apparaten zijn tijdens events niet meer weg te denken. Iedereen plaatst wel iets op social media of kijkt op de event-website voor de laatste updates. Met de CC Reader bundelen we deze features én meer. Door het responsive ontwerp is de CC Reader op elk mobiel apparaat makkelijk te gebruiken. Vergroot daarom je publieksbereik met de inzet van CC Reader als event app.

Meer...

De CC Reader is de perfecte tool om jouw verhalen online te publiceren. We geven hier slechts enkele voorbeelden. Maar we zijn benieuwd wat jij met de CC Reader wil delen!