Features

Hieronder vindt je een beknopt overzicht van de features die CC Reader heeft. De ontwikkeling van nieuwe features voor CC Reader gaan continu door. En dat is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Inhoud voorop

It's all about the content

Bij het ontwikkelen van CC Reader veranderen we alleen de vormgeving als het de leesbaarheid ten goede komt. Geen ‘designfeatures’ die flashy en cool zijn, maar heldere, pragmatische vormgeving die de tekst en het beeld tot zijn recht laat komen.

Gebruiksgemak

Mooi maar praktisch

We houden niet van poespas, veel knoppen (“Waar is deze voor?”) en aan-te-vinken opties die niemand gebruikt. De CC Reader staat voor gebruiksvriendelijkheid, zowel aan de voorkant als de achterkant.

Makkelijk delen

Tweet, Like, Mail

‘Sharing is caring.’ Uiteraard is het mogelijk om de artikelen vanaf CC Reader te delen via e-mail en de bekende social media-kanalen. Een goed verhaal mag gedeeld worden toch? (Ow, en als u uw website enkel intern wilt delen dan kunnen wij de site in zijn geheel afschermen.)

Persoonlijk PDF-magazine

Makkelijke te printen

Iedere bezoeker van jouw CC Reader kan zijn favoriete artikelen bewaren. Om daar automatisch een persoonlijk PDF-magazine van te laten maken die te downloaden en/of af te drukken is. Hoe mooi is dat!?

Meerdere edities

Maak er zoveel je wilt

Binnen je CC Reader kun je meerdere edities aan maken. En dat is handig als je eerste editie een succes is. Of als je de smaak te pakken hebt en nog meer fantastische content wil delen.

Custom Design

Met jouw persoonlijke touch

De CC Reader komt standaard in een schitterende vormgeving. Naast het plaatsen van uw eigen logo kunnen we het ontwerp helemaal op maat maken. Die persoonlijke touch ontwerpen we in overleg zodat het nog mooier wordt!

Volledig Responsive

Desktop, Tablet, Mobiel

Volledig responsive houdt in dat de CC Reader op alle computers en alle mobiele apparaten volledig functioneert en er uit ziet zoals het hoort.