Over CC Reader

Met CC Reader publiceer je in een handomdraai jouw content. Het is ontworpen door professionals, heeft aanpasbaar design, is gebruiksvriendelijk en middels responsive design toegankelijk op alle computers en mobiele apparaten. En uiteraard kun je alles delen of er een custom PDF van maken.

De ideale oplossing
Als redacteuren, schrijvers en ontwerpers hebben we lang gezocht naar de ideale oplossing om online een verhaal te vertellen. Met een duidelijk doel voor ogen hebben we veel vergeleken, maar het perfecte product vonden we niet. Daarom hebben we al onze kennis en kunde gebundeld en zijn we aan de slag gegaan. Met een prachtig resultaat, al zeggen we zelf!

Leesbaarheid en leeservaring
Bij CC Reader leggen we de lat hoog. We vinden goede leesbaarheid en leeservaring vanzelfsprekend. Gebruiksgemak, heldere vormgeving en functionaliteit stellen we voorop. En het is belangrijk dat jouw CC Reader op alle computers en mobiele apparaten goed werkt.

Features
De features zoals het delen van artikelen, automatisch genereren van een persoonlijk PDF-magazine, aanmaken van extra edities en de responsive techniek zitten er standaard in.

Ontwikkeling

Naast de opties die we nu aanbieden blijven we continu doorontwikkelen. We hebben zelf al veel wilde ideeën om ons product naar een ‘next level’ te tillen. Overigens, qua prijs hoef je je niet druk te maken. De nieuwe opties voeren we bij alle nieuwe en bestaande readers door. Alsof dat niet nog genoeg is staan we altijd klaar voor persoonlijke support!

Service
We helpen je graag met het maken van tekst, beeld en vormgeving. Dat is wat wij al jaren doen en waar we retegoed in zijn. Je kunt veel aan ons over laten. Of als je zelf aan de slag wilt bieden we workshops aan. Dan kun je daarna in je eentje of met je team gaan knallen om er iets moois van te maken.

Uniek
Kortom, volgens ons hebben we met CC Reader een uniek product gemaakt. Speciaal voor degene die hun verhaal op een bijzondere, mooie, toegankelijke manier willen vertellen en delen met de wereld.