FAQ

Sinds de lancering van CC Reader krijgen we veel vragen. Daarom hebben we hier de meest voorkomende vragen even op een rijtje gezet. Zit jou vraag er niet tussen laat het ons dan vooral weten.

01. Wat is CC Reader?

Een online tool om jouw verhaal en jouw content te delen. De basis van jouw CC Reader kan van alles zijn; een magazine, korte verhalen, jaarverslag, notulen of zelfs live event app.

02. Wat is het verschil met partijen als Tumblr, Wordpress, Wix, Weebly

CC Reader legt de focus op leesbare, toegankelijke teksten en de mogelijkheid om meerdere edities aan te maken. Hiermee onderscheiden we ons van andere platformen die werken als website of blog. Een ander manier van online publiceren, zoals de CC Reader, ontbrak in onze ogen. Daarnaast hebben we bewust de opties beperkt gehouden. Dus geen features die je nooit gebruikt of waarvan je niet wet wat ze precies doen. En als pluspunt heb je direct persoonlijk contact met ons, de makers. We denken graag mee bij technische vragen en het maken van content.

03. Waarom betaal ik per jaar?

Bij CC Reader neem je een abonnement af voor een jaar of half jaar. Tijdens dit jaar betaal je voor de hosting van de site, het gebruik van CC Reader, support en updates en het continu doorontwikkelen van CC Reader.

05. Wat voor support krijg ik bij CC Reader?

De CC Reader hebben we zo gemaakt dat het voor iedereen begrijpbaar moet zijn. Gebruiksgemak voorop dus! Maar we staan altijd klaar voor uw vragen. Mail ons dus gerust. Ook voor ideeën of een digitaal kopje koffie.

06. Kan ik een eigen domeinnaam koppelen aan CC Reader?

Ja. Het is mogelijk om uw (bestaande) domeinnaam aan uw CC Reader te koppelen. Dit is een extra optie waarvoor u éénmalig een bedrag betaaldt. Standaard krijgt u van ons een eigen domeinnaam op ccreader.nl. Bijv. william.ccreader.nl. Dit is bij de jaarlijkse kosten inbegrepen.