Heb je een goed verhaal?
Vertel het met CC-Reader.

CC-Reader maakt het makkelijk. Je kunt snel zelf een online publicatie maken.
Betaalbaar, visueel sterk en bruikbaar op alle platformen.

Probeer gratis
phone
 • Zelf publiceren

  Vertel wat je te zeggen hebt. Stuur een nieuwsbrief, maak een magazine, een brochure of jaarverslag zonder al te veel gedoe.

  Hou je collega’s op de hoogte met een snelle nieuwsbrief. Laat je klanten weten waar je mee bezig bent in een aantrekkelijke brochure. Doe meteen verslag van een inspirerend event met een digitaal magazine. En als je de diepte in wil dan maak je een uitgebreide achtergrondpublicatie of een jaarverslag.

  Je kunt makkelijk meerdere edities maken van een publicatie. Je kunt je publicatie op een website zetten of rondsturen als e-mail. Je kunt ook losse artikelen makkelijk delen of opslaan als PDF. Het kan allemaal met CC-Reader.

zelf-publiceren-met-cc-reader
Hoe werkt het?

Kies een opmaak, vertel je verhaal, deel je verhaal.

In drie stappen naar je eigen online publicatie.

graphic

Opmaak

Je kiest uit 3 frisse formats. Want minder keuze is meer gemak.

Met CC-Reader maak je heel intuïtief een goed ogend grafisch product. Je hoeft geen grafische professional of programmeur te zijn (of in te huren) om met CC-Reader te werken. Kiezen uit 1.500 fonts of 300 templates is niet nodig. Vanaf nu gaat online publiceren in een handomdraai.

graphic

Gebruik

Werken met CC-Reader is heel intuïtief.

Als je eenmaal een publicatie hebt opgezet kun je CC-Reader gebruiken als eenvoudige tekstverwerker. Je plaatst tekst en beeld, geeft koppen, tussenkopjes en andere opmaak aan en je kunt publiceren.

graphic

Delen

Bereik je lezers snel en rechtstreeks met je verhaal.

Je zet je publicatie online zodat iedereen hem kan bekijken. Of je stuurt hem naar geselecteerde lezers met bijvoorbeeld Mailchimp. CC-Reader zorgt dat je bericht er goed uitziet op telefoon, tablet of beeldscherm. Heb je eenmaal een publicatie opgezet, dan kun je makkelijk vervolgedities aanmaken.

dual phone
Voorbeelden

CC-Reader krijgt steeds meer gebruikers.

CC-Reader maakt het makkelijk om je verhaal te vertellen. Dat wordt ontdekt door steeds meer mensen bij steeds meer bedrijven. Bekijk bijvoorbeeld dit digitale verslag van een inspirerend event van Provincie Noord-Holland.

Lees meer
Wie gebruikt het?

CC-Reader wordt gebruikt door:

client logos
client logos
Prijzen

Wat heb je nodig? Kies het pakket dat bij je past.

Je koopt alleen wat je nodig hebt. Je betaalt niet voor extra’s die je toch niet gebruikt.
CC-Reader wordt gemaakt door een klein bedrijf. Zo kunnen we we CC-Reader opvallend lean en voordelig houden.

PROEF VERSIE € 0 p/m
  Één reader
  Ongelimiteerd aantal edities
  Drie templates
  Drie soorten artikelen
  Één gebruiker
  Reader publiceren
ONBEPERKT € 125 p/m
  Ongelimiteerd aantal readers
  Ongelimiteerd aantal edities
  Drie templates
  Drie soorten artikelen
  Één gebruiker
  Reader publiceren
joost portret
Contact

Heb je interesse? Bel Joost.

Ben je benieuwd naar CC-Reader maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Heb je nog een vraag? Of wil je graag een keer een afspraak maken voor een live demo van CC-Reader?

Vragen

Wie, wat, hoe en waarom?

Wie is Joost?

Bel je ons, dan krijg je altijd meteen Joost aan de lijn. En hij weet waar hij over praat, want hij heeft CC-Reader gemaakt. Er is geen afdeling sales, geen afdeling marketing en geen afdeling customer support. De lijnen zijn bij ons zó kort dat je ze niet meer kunt zien. Naast CC Reader is Joost van der Steen is eigenaar van webontwerp bureau Studio VDS.

Kan ik het eerste proberen?

Ja, dat kan. Je kunt hier een poosje spelen met CC-Reader. De demo is volledig functioneel. Als je een abonnement neemt kun je je publicatie meteen publiceren.

Wat betekent de naam?

See See Rider, see what you have done... Het is een liedje dat makkelijk in je hoofd blijft hangen. Joost luisterde er naar bij het maken van CC-Reader. En het klopt, want met publiceren in CC-Reader zie je meteen wat je gedaan hebt.

Hoe is de ondersteuning geregeld?

Zit je vast of wil je wat weten? Bel of chat met Joost en je hebt meteen de man aan de lijn die het probleem op kan lossen. We zijn blij met commentaar, suggesties en verzoekjes van onze gebruikers. Daarmee maken we een steeds beter product.

Zit ik er nu aan vast?

Je sluit een abonnement af om CC-Reader te kunnen publiceren. De loopduur van het abonnement is één jaar. Je kunt altijd verlengen, maar je kunt het abonnement ook zonder problemen laten verlopen.

Wat is het verschil met andere pakketten?

De prijs en de complexiteit. CC-Reader is een voordelige manier van online publiceren. CC-Reader is met opzet zo laagdrempelig mogelijk ontworpen. Iedereen op elke positie in je organisatie kan ermee werken. Er zijn geen toeters of bellen en er zijn geen functies waarvan je niet precies weet wat ze doen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam blijven gebruiken?

Ja, dat kan. Elke reader krijgt een eigen CC-Reader adres bijvoorbeeld ‘mijnnaam.ccreader.nl’. Daarnaast kunnen we jouw domeinnaam koppelen aan je eigen CC-Reader. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Kan ik mijn publicatie afschermen?

Ja, met een wachtwoord kun je een publicatie afschermen voor het brede publiek en voor zoekmachines. Alleen mensen met het wachtwoord kunnen je publicatie zien.